Ik ben al sinds 2009 actief als personal trainer, voor zowel krachttraining als kickboks training en heb jarenlang lesgegeven bij verschillende sportscholen. Zelf boks ik al jaren op professioneel niveau, en heb daar sinds 2018 MMA aan toegevoegd. Je kunt dus echt zeggen dat de vechtsport mijn passie is.

Sporten en dan met name de vechtsport heeft mij gebracht waar ik nu ben. De vechtsport heeft mijn pad bepaald. Het is een uitlaatklep, zowel mentaal als lichamelijk. Als ik onrustig ben, te veel energie door mijn lijf raast kan ik dat kwijt door even lekker een potje te sparren. Maar het maakt mijn hoofd ook leeg op de momenten dat ik dat nodig heb.

Ik ben een enthousiaste trainer en gedreven om samen met jou je doelen te behalen. Ik geef les aan kinderen, mannen, vrouwen, jong en oud. Het maakt echt niet uit wat je achtergrond is, als ik zie dat iemand gemotiveerd is, een doel voor ogen heeft, dan vind ik het mooiste aan mijn vak dat ik die persoon kan helpen dat doel te bereiken.

Ik motiveer je, luister naar wat je knelpunten zijn en zoek samen met jou naar een oplossing. Daarom zal ik samen met jou eerst je doel doornemen. De een traint om gespierder te worden, de ander om fitter, mentaal sterker te worden, af te vallen of voor de gezelligheid met een groepje vriendinnen/vrienden of het gezin.