Personal training

Wij geven personal training bij jou op locatie of bij ons op locatie. Bij het reserveren van je personal training kun je de locatie kiezen.

Daarnaast bieden wij ook online personal training aan, lees hieronder meer over onze online trainingen.

Kosten voor personal training zijn:

1x Per week Per uur - 350 AED 

2x per week  2 uur 630 AED

3x per week 3 uur 800 AED

Per half uur  - 260 AED 


er kunnen ook groepen gevormd worden,

bijvoorbeeld door vrienden, familie of collega's

de kosten blijven hiervoor het zelfde en je zou dan gemakkelijk 

kunnen splitten met de mensen waarmee je traint.


Online personal training

Ben je op zoek naar een flexibele en handige manier om fit te worden en je gezondheidsdoelen te bereiken? Zoek niet verder! Met online personal training kun je op je eigen tempo en op elk gewenst moment van de dag werken aan een gezondere levensstijl, zonder gedoe of tijdsbeperking.

Mijn online personal training biedt jou de mogelijkheid om op afstand te trainen, waar je ook bent. Of je nu in de gym, thuis, op reis of op je werk bent. Je hebt altijd toegang tot mijn hoogwaardige trainingsprogramma's en professionele begeleiding.
 
Daarnaast bied ik je ook gedetailleerde beeldmateriaal van de trainingen en gepersonaliseerd voedingsplan dat perfect is afgestemd op jouw lichaam, doelen en behoeften. Je hoeft niet langer te worstelen met de vraag welke oefeningen je moet doen, hoe ze werken of welke boodschappen je moet halen. Alles wordt duidelijk uitgelegd en visueel weergegeven in één app,

Het enige wat je hoeft te doen is jezelf inzetten, ben je gedemotiveerd dan zorg ik er wel voor dat je dat zetje weer in de rug krijgt.


Wil je graag meer weten of ‘persoonlijk’ contact, dan kan natuurlijk ook. Wij boeken dan samen bv een 10 minuten online zoom call in waarin jij je vragen kan stellen en ik je meer kan vertellen. Gebruik ons contactformulier & wij nemen snel contact met je op.